ПОЧЕТНА
ДОМЕНИ
ПРАШАЊА
ПРАВИЛА
ЗА НАС
КОНТАКТ
    Добродојдовте кај нас и повелете бидете дел од оние, чии мотиви за која било легална дејност веќе сме ги оживотвориле перфектно во вид на веб страници.
    Ние имаме тим со долгогодишно искуство во областа на хостирањето, пропратено со регистрација на домени и други услуги поврзани со веб страниците. Одговорниот и професионален пристап кон работата придонесува секојдневно да расте бројот на наши задоволни клиенти. Својствено за нас е и тоа што се трудиме со прифатливи цени постојано да бидеме привлечни и за оние со најприбирливи вкусови.
    Нашите сервери се стабилни и брзи, според најнова технологија. На нив ги нудиме овие пакети за хостирање, водејќи сметка да бидат за сечиј џеб и потреба:
    Секој од пакетите, покрај другото, го содржи и следното:
    LiteSpeed веб сервер, NVMe простор, SSL сертификати, DDoS заштита, неограничено email адреси, неограничено поддомени, неограничено MySQL датабази, Mailing листи, Webmail, Apache v2.4.54, PHP v7.4.30, MySQL v5.7.38, Perl v5.16.3, Python, SSI, Cron, Curl, GD, Image Magick, инсталирање скрипти со 1 клик (Softaculous), како и моќната cPanel алатка преку која ќе може самите да креирате еmail адреси, прикачувате фајлови, менаџирате бази на податоци и многу други вклучени опции.
    Цените се дадени во USD (американски долар). На располагање имате опција да уплатите преку Интернет со PayPal, а доколку немате таква можност ќе Ви ја испратиме нашата сметка за да извршите уплата во денарска противвредност.
    Вашата нарачка можете да ја извршите едноставно кликнувајќи тука.
©  2022 HostMotives.com - Сите права задржани